Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 12 de juny de 2019

Aquest mes de juny si visites el Centre d'Interpre- tació del Cava podràs tastar el cava Maria Rigol Ordi Brut Nature acompanyat de les galetes artesanals de la fil·loxera de la pastisseria Sant Jordi.

Consulta els horaris i fes la teva reserva ;-)

3a edició de la marxa de resistència no compe- titiva que recorre els espais fluvials dels rius Lavernó, Anoia i Mediona-Bitlles. El recorregut, de 30km i un desnivell acumulat d'uns 46 m, s'iniciarà a Can Mas de la Riera i acabarà a Sant Joan de Mediona, on els participants tindran dinar i accés gratuïts a la piscina municipal.

Data: 16 de juny de 2019 - 07:00h

Vine a descobrir el Sant Sadurní més curiós a través d'una ruta a peu farcida d'anècdotes i llegendes.

Ruta guiada pels diferents carrers més emblemà- tics de la vila i possibilitat de combinar la visita amb el Centre d'Interpretació del Cava.

Les Festes dels Barris a Sant Sadurní d'Anoia, amb les tradicionals tronades, rengles, castells de focs, xocolatades, sardanes i un munt d´activitats per a menuts i grans.

Ja pots consultar la programació amb totes les activitats!

Rebuda de la flama del Canigó a la plaça de l'Església. Lectura del Manifest, cercavila, sopar, castell de focs i encesa de la foguera a càrrec del diables Se m'n Refum. Bona revetlla a tothom!

Data: 23 de juny de 2019 - 21:00h

Lloc: pl. Església i recorregut fins a la pl. Pont Romà

La Capital del Cava ha estat l'escenari escollit per celebrar la 29a trobada de Penyes de l'Espanyol. Diumenge 9 de juny gairebé 900 pericos van engalanar els carrers de la vila de blanc i blau.

Després dels actes institucionals, els assistents van visitar diferents caves i també el Centre d'Interpretació del Cava.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat