Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Aplec Espanyol
Sant Sadurní acull el 29è Aplec de Penyes de l'Espanyol
Uns 900 pericos van tenyir de blac i blau els carrers de la vila

La Capital del Cava ha estat l'escenari escollit per celebrar la 29a trobada de Penyes de l'Espanyol que va començar dissabte a la tarda quan es van disputar dos partits amistosos, l’Special de l’Espanyol contra el Nàstic de Tarragona i l’Espanyol femení davant el conjunt local. Diumenge, per la seva banda, va ser el torn per a la rebuda dels gairebé 900 pericos que van engalanar els carrers de la vila de blanc i blau.

Una cita que va començar a primera hora del matí, amb l'esmorzar de benvinguda. Seguidament, i a ritme de batucada, els aficionats blanc i blaus es van desplaçar fins a la plaça de l'Ajuntament on, després de la recepció institucional on es van intercanviar records entre el consistori sadurninenc, la Federació de penyes i el Club, es va dur a terme el pregó, enguany a càrrec de Rafa Marañón, un dels màxims exponents del club. La sorpresa va arribar, minuts després quan, en el seu primer acte institucional, el nou entrenador de l'equip, David Gallego, va dedicar unes paraules als seguidors, que en acabar el pregó es van dividir per visitar diferents caves del municipi i, finalment, aplegar-se al gran celler de Codorniu pel dinar de germanor.

Podeu veure més imatges al FACEBOOK DE L'AJUNTAMENT
PUBLICAT EL 10.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic