Anar a la plana de números del butlletí
Sant Sadurní a punt per rebre-us - 9 de juny de 2020

Des del 14 març, hem treballat per fer-vos arribar propostes per gaudir des de casa. A partir del 2 de juny les portes físiques de la Fassina de can Guineu tornen a estar obertes amb les màximes garanties de seguretat i salut per als visitants. Prepareu-vos, copa en mà, per tornar a viure Sant Sadurní d'Anoia al màxim.

Les caves tornen a obrir als visitants

Després d'uns mesos aturats, les caves reobren portes als visitants i tornen a oferir visites guiades i tastos. Ara amb reducció de l'aforament per motius de seguretat i amb les mesures higièniques i de distanciament social. Ja podeu reservar la vostra visita!

Llistat de caves

L'àrea per autocaravanes i campers de Sant Sadurní ja està oberta de nou al públic des de l'1 de juny. Els primers autocaravanistes ja han començat a arribar per gaudir de la vila i del Penedès, i contribuir així a la reactivació de l'activitat local, visites, comerç i altres activitats.
Voleu venir a veure els elements festius de la vila?

Els diumenges, de 10h a 12h, el CIC Fassina reserva un horari especial per a les famílies de Sant Sadurní per venir a veure els elements festius de la vila.

S'hi pot accedir des del pati i per unitat familiar, respectant les mesures de distanciament.

10 anys de l'Oficina de Turisme a la Fassina de can Guineu

Estem d'aniversari! El 10 de juny fa 10 anys que el servei de l'Oficina de Turisme municipal es va traslladar a l'actual Fassina de can Guineu, per oferir un millor servei d'atenció en diversos idiomes i en un espai de referència. Ho celebrem amb un concurs a les xarxes. HI haurà premi!

Estigueu atents/tes a @turismesantsadurni

De l'11 al 18 de juny
Seran uns Barris especials. Aquest any, per exemple, la Banda de Barris es podrà sentir des dels balcons, els confits es portaran a casa, i, un any més, les cases i garatges s'obriran per oferir cava i coca a amics i veïns, sempre en petits grups de fins a 15 persones!
Recuperem la il·lusió #alteucostat

Recaredo i Celler Credo transformen les caves per acollir més de 30 restaurants de proximitat, que oferiran sopars d'estiu. La iniciativa té com a objectiu fomentar l'activitat dels restaurants, colpejats per la crisi originada per la pandèmia del Covid-19.

Consulteu el Calendari 

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat