Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 08.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
BARRIS 2020
Barris2020
DE l'11 al 18 de juny

Omplim de festa els Barris

Comencen els Barris 2020. Comencen enmig d'una situació tan excepcional com ho és la crisi sanitària. Els Barris són una de les festes més arrelades al nostre municipi i ens genera recança no poder-los celebrar al carrer com ho hem fet sempre. Seran uns Barris especials, que es viuran de ben segur des del que suposen per a cadascú de nosaltres. Aquest any, per exemple, podrem sentir la Banda de Barris des dels balcons i, un any més, les cases i garatges s'obriran per oferir cava i coca a amics i veïns, sempre en petit grup.

Per fer més present que són Barris, cada dia a les 14h sentirem la tradicional tronada d'inici des de cada barri que celebra la seva festa. Aquestes seran les dates:

Dijous 11 de juny, barri Ajuntament

Divendres 12 de juny, barri Sant Antoni

Dissabte 13 de juny, barri Montserrat

Diumenge 14 de juny, barri Església

Dilluns 15 de juny, barri Diputació

Dimarts 16 de juny, barri Cavallers

Dimecres 17 de juny, barri Raval

La Banda de Barris, aquest any, no anirà seguida dels tradicionals rengles però no deixarà de sonar als carrers de Sant Sadurní, fent els recorreguts de sempre. No deixeu d'acompanyar-la des dels balcons i gaudiu de les tonades de El ball de la mantellina i Sota la doble àliga.

Us demanem que guarniu els balcons, fem que Sant Sadurní faci olor de Barris! Recordeu els elements festius tradicionals, els clavells, les mantellines i els bastons, i feu-los visibles des dels balcons!

En aquests barris tampoc hi faltaran els confits, que es portaran a casa, a totes les famílies que ho hagin sol·licitat. Els més menuts rebran de la mà dels regidors i regidores les paperines de confits a casa seva. Farem que cap infant de Sant Sadurní es quedi sense confits!

Els Barris se celebren des del carrer, participant en els actes organitzats, però també des de cada casa, especialment en els garatges on es convida a familiars, amics i veïns a compartir cava i coca. No deixem de celebrar els Barris des de cada casa, aquest any en grups de fins a 15 persones!

Participa al concurs #sombarris

Hem organitzat el concurs Som Barris perquè volem saber com celebreu el vostre Barri. Publiqueu els vostres vídeos a Instagram amb el hashstag #sombarris i etiquetat a @culturassadurni i guanyeu vals de compra per als comerços adherits a l'associació de comerciants Som Sant Sadurní. Hi haurà premis per als millors vídeos que envieu.

Amb totes aquestes propostes volem fer sentir que són Barris. Us animem a celebrar-los amb responsabilitat i a gaudir de la festa.

Bons Barris 2020!!!

 IMATGES BARRIS 2020 

Pujar al principi de la pàgina