Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert13║C--1║C
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Centre Cultural
Centre Cultural
 • Nou equipament cultural de Sant SadurnÝ estrenat a finals del 2017, situat al remodelat edifici de les antigues Escoles, a la plaša Nova, i que actualment compta amb la Biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya. En una segona fase s'hi ubicarÓ l'Arxiu municipal.

  L'edifici compta amb diverses sales polivalents i espais equipats amb mobiliari, so i sistemes de projecciˇ, disponibles per a particulars, entitats i empreses

  Espais disponibles de l'equipament

  Sala d’actes: 72 metres quadrats amb un aforament de 150 persones dretes o 72 assegudes. Compta amb taules i cadires Equipament imatge i so: pantalla, projector, reproductor DVD USB, altaveus (fixos i portÓtils), micr˛fons (de taula, sense fils, de diadema) i un ordinador portÓtil.

  Pati exterior: 113 metres quadrats, aforament de 225 persones dretes o 72 assegudes Equipament imatge i so: possibilitat d’instal•lar-hi pantalla i projector, altaveus i micr˛fons.

  Aula multimŔdia: 35 metres quadrats, aforament de 15 persones assegudes Equipament imatge i so: pissarra digital interactiva, projector, altaveus i 15 portÓtils.

  Espai de suport: 24 metres quadrats, aforament de 12 persones assegudes No compta amb equipament d’imatge i so, possibilitat d’instal•lar-hi ordinador portÓtil, altaveus portÓtils, pantalla i projector Claustre per exposicions Adjuntar plÓnol

  Altres: AccÚs independent de la biblioteca;  WC

Dades de l'equipament
Pujar al principi de la pÓgina