Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fassina'T
Espectacles de teatre 2020

fassinat

El teatre es trasllada de la sala d’actes del Casal d’Entitats – 1 d’Octubre al celler del CIC Fassina amb l’objectiu d’obrir a la cultura un dels equipaments més emblemàtics de la vila. 

Tres dissabtes i tres espectacles d'accés gratuït – però amb aforament limitat– que recull el llegat del Cicle de Teatre al Casal amb la voluntat de convertir-se en una aposta de més gran format.

FEBRER - ABRIL 2020 DISSABTE 29 DE FEBRER

Livalone - Francesc Cuéllar

L’emergent dramaturg sadurninenc ocuparà  l’escena amb el seu company Alejandro Curiel en una obra que és «una dissecció crítica de les adversitats i els entrebancs que han d’afrontar, per sobreviure amb una certa dignitat, una generació de joves millenials que viuen indefinidament en precari.»

Direcció i interpretació: Francesc Cuéllar i Alejandro Curiel

Una coproducció de Temporada Alta, FiraTàrrega dins el programa Suport a la Creació 2019 i Fundación Agrupación Colectiva, amb el suport del Graner, Centre de Creació de Dansa i Arts Vives.

cuellar-livalone


DIssabte 28 de MARÇ

Canigó - Lluís Soler

Un viatge a l’univers de la Renaixença amb el text de l’il·lustre poeta català Jacint Verdaguer. Al llarg dels versos de Mossèn Cinto, Soler, despullarà les paraules de l’autor per oferir la virtuositat de la seva prosòdia al públic sadurninenc.

Interpretació i rapsòdia: Lluís Soler

canigo_ll.soler

DISSABTE 25 D'ABRIL

Píndoles de MicroteatreTeatre Breu en espais vius

La companyia Teatre Tangent torna de nou amb els seus dinàmics i fascinants espectacles simultanis de petit format per traslladar l’escenari del celler a d’altres punts de l’antiga fàbrica d’aiguardents.

Creació, direcció i interpretació: Teatre Tangent

pindoles_microetatre

Totes les sessions seran a les 19h.

CiC Fassina. Accés pel c/ Sant Pere

Entrada lliure. Aforament limitat

Pujar al principi de la pàgina