Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat25ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
FASSINA'T 2022
Espectacles de teatre

Títol Fassina't

El teatre es trasllada de la sala d’actes del Casal d’Entitats – 1 d’Octubre al celler de La Fassina de Can Guineu amb l’objectiu d’obrir a la cultura un dels equipaments més emblemàtics de la vila. 

Tres divendres i tres espectacles – amb aforament limitat – que recull el llegat del Cicle de Teatre al Casal amb la voluntat de convertir-se en una aposta de més gran format. 

Venda d'entrades

GENER - MARÇ 2022   DIVENDRES 21 DE GENER

El nostre Secret -  Elies Barberà, Daniela Feixas i Marta Moniel 

Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets. Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat.

Direcció i dramatúrgia:  Daniela Feixas
Producció: Mithistòrima Produccions S.L. / Sala La Planeta

Recomanat per a majors de 16 anys

SECRETWEB

 

DIvendres 18 de FEBRER

Elles. Coses nostres - Companyia La Melancòmica

No sabem si aquesta comèdia fa riure més les dones o els homes. Però sí que avisem que tant les unes com els altres l'han d'anar a veure disposats a riure de tot i, sobretot, d'alguns dels grans tòpics que envolten el gènere femení. Elles, un muntatge ideat i dirigit per Mireia Casado i que signa la companyia La Melancòmica, vol posar una mica de llum a qüestions com ara per què les dones passen tanta estona al bany, o de què parlen les dones quan estan soles. Una obra que es presenta descarada, atrevida, desinhibida, divertida i contundent. I està, a més, de rabiosa actualitat.

Paula Joseph, Agnès Jabbou i la mateixa Mireia Casado són les tres actrius que tiren endavant la comèdia. No us sorprengueu si quan arribeu al teatre us reben tres homes amb bigoti! Són elles disfressades, perquè pensen que així tindran més oportunitats laborals. Una vegada despreses dels vestits masculins, les tres dones es mostraran tal com són, amb els seus defectes i les seves virtuts, i tractaran tots els temes que us pugueu imaginar: la regla, el sexe, els bons o mals costums, l'autoestima, el cos...

Elles va guanyar el Premi Especial del Jurat de la 24a Mostra de Teatre de Barcelona.

ELLESWEB

DIVENDRES 25 DE MARÇ

El·lipsi - Companyia La Planeta

El Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta posa el focus en les històries personals, en els drames humans del dia a dia de la pandèmia, dels neguits, dubtes i incerteses dels pacients i del personal sanitari. Al maeix temps, vol posar de relleu el context social en què es produeix la crisi a partir de reflexions públiques de diferents especialistes, antropòlegs, sociòlegs, filòsofs etc. Com han viscut la solitud i l’aïllament els pacients ingressats? Com es gestiona el dol quan no ha estat possible acomiadar-se de la persona estimada? Com ens ha marcat com a societat el trauma col·lectiu de la Covid-19? Som més conscients de la nostra vulnerabilitat? En una situació d’emergència, quines han estat les nostres virtuts i els nostres defectes? Ens trobem davant d’un punt d’in?exió de conseqüències imprevisibles...?

EL·LIPSIWEB

Totes les sessions seran a les 20h.

La Fassina de Can Guineu. Accés pel c/ Sant Pere

Aforament limitat

Pujar al principi de la pàgina