Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cicle Gost
GOST BANNER
El Cicle Gost apropa propostes escèniques a Sant Sadurní durant l'estiu. El cicle ret homenatge a Mercè Gost, que va ser una important activista cultural a Sant Sadurní.

ABRIL - JUNY 2022 DISSABTE 30 D'ABRIL TALLER BOOL MULTIDISCIPLINARI

TALLER BOOL és un taller multidisciplinari per a tots els nivells. 

De la mà d'en Boris Ribas (artista de circ) i de l'Olga Lladó (ballarina de dansa contemporània), realitzarem un taller on ens ensenyaran les seves rutines d'entrenament i com fusionen l'acrobàcia, la dansa i l'acro-ioga.  

Són entrenaments enfocats a treballar l'elasticitat corporal, el to muscular, l'escolta i la fluïdesa en petites seqüències, generalment en duet. 

Van dirigits a tothom, ja que s'adapten a les necessitats dels assistents i no és necessari venir amb parella. 

BOOLWEB


ESPECTACLE AVUAAVUA és un espectacle multidisciplinari per a tots els públics.

És poesia en moviment, física i delicada, que acompanyada amb la música en directe ens passeja per diferents camps artístics.
 
És una instal·lació d'objectes inspirats en l'univers de les papallones, en el seu vol i en la seva bellesa, connectant amb la història dels intèrprets:
"El millor regal que ofereixen al món és el de la seva pròpia transformació ".

AVUA WEB


DISSABTE 15 DE MAIG EL MÊTRE Una taula, dues cadires, un para-sol, un penja-roba, un mirall i un MÊTRE: “Vine i observa. Et convido al meu món!”.
El Mêtre és un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa.

METREWEB


DIVENDRES 3 DE JUNY IMPROSHOW

Un espectacle diferent, divertit... i únic!

Un espectacle fresc, original i 100% interactiu! Els actors surten a escena sense guió, i el públic decideix què passarà en un espectacle diferent i únic a cada funció. Et sorprendrà la seva capacitat per crear històries improvisades amb l'humor espontani que els caracteritza. 

IMPROSHOW WEB


A continuació trobareu les edicions anteriors:

EDICIÓ 2021 EDICIÓ 2020

Pujar al principi de la pàgina