Anar a la plana de números del butlletí
Temps de verema a Sant Sadurní - 1 de setembre de 2020
Torna la Verema del Cava amb activitats de petit format

En temps de verema a Sant Sadurní, un selecte grup de cellers elaboradors de Cava s'ha unit per oferir activitats enoturístiques a llocs privilegiats.

Consulta el programa i comprar les entrades:

www.laveremadelcava.com

El tast del mes al CIC Fassina
Cava Sumarroca Brut Reserva 2017 i flors de xocolata de Simón Coll Xocolaters

Un clàssic Sumarroca, de vinyes pròpies, amb una aportació de chardonnay a la tradicional selecció de macabeu, xarel·lo i parellada, i una
criança de 20 mesos. Aquest mes al CIC Fassina, tasta'l acompanyat dels bombons de xocolata i trufa al Marc de Cava de Simón Coll Xocolaters.

La programació de les Fires i Festes 2020 compta amb propostes ben atractives, però amb format de versió reduïda. Les principals activitats de l'edició d'enguany seran els espectacles familiars, espai per l'humor, concerts per a públic adult i propostes per a un públic més jove. Caldrà reservar entrada.
Nou format de l'acció de Som Sant Sadurní, 100% digital, per garantir la seguretat de tothom. Es podrà trobar la fil·loxera amagada en tots els establiments de l'associació que tenen local comercial a peu de carrer.

Data: 1 de setembre de 2020

Lloc: Establiments del SOM Sant Sadurní

Festa de la verema al Penedès
5 de setembre

Penedès Turisme dóna el tret de sortida a totes les experiències de verema d'aquesta temporada amb una una jornada festiva. Fes un cop d'ull a totes les opcions i les activitats que han preparat per a aquest dia!

Festa de la verema

La 24a edició del Cavatast es prepara per assumir nous reptes

La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 2,3 i 4 d'octubre a Sant Sadurní d'Anoia, se celebrarà en un format especial amb l'objectiu d'ajustar-se al nou escenari i complir amb totes les mesures i protocols de seguretat.

Cavatast 2020 en format excepcional

Compta amb nosaltres
Nova campanya de promoció de Penedès Turisme

Es presenta el Penedès de la mà de les persones que fan gran i autèntica aquesta terra.

Descobreix-ne els racons més secrets  amb la nova campanya Compta amb nosaltres.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat