Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 29.08.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Programació de les Fires i Festes 2020
Tota la informació a www.santsadurni.cat/firesifestes
El Pot Petit

Venda i Reserva entrades on-line

  • Propostes per a tots els públics: El Pot Petit, En Peyu, Dàmaris Gelabert, The Tyets o La Principal de la Bisbal, entre d'altres
  • Imprescindible entrada per a tots els actes, siguin gratuïts o de pagament. Es poden aconseguir a partir d'aquest dilluns 
  • Aforament limitat i amb mesures de seguretat sanitària a totes les activitats. Les entrades per alguns espectacles ja estan exhaurides.

Tot i les circumstàncies. la programació de les Fires i Festes 2020 comptarà amb propostes ben atractives. Els principals caps de cartell de l’edició d’enguany serà els espectacles familiars d’El Pot Petit o Dàmaris Gelabert, però també hi haurà espai per l’humor, de la mà d'en Peyu i "L'home orquestra", concerts per a un públic adult com l’orquestra La Principal de la Bisbal o La Banda Sonora de la teva Vida i propostes per a un públic més jove com The Tyets.

La programació presenta enguany un format en versió reduïda, amb menys activitats i un horari que es concentrarà principalment a la tarda i al vespre.  La majoria de les activitats es desenvoluparan a l'esplanada del CAP, on s'hi instal·larà un escenari permanent, en un espai tancat i amb aforament limitat, amb seient i seguint totes les mesures de seguretat.

Les Fires arrencaran el 5 de setembre. El diumenge, a les 6 de la tarda, tindrà lloc un emotiu pregó de Fires, que anirà a càrrec de diversos testimonis i protagonistes sadurninenques de la crisi sanitària de la COVID-19. El divendres 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional, es clouran les Fires amb la Lectura del Manifest, a càrrec de representants de la Unió Esportiva Sant Sadurní, i un concert d'havaneres.

Al llarg d'aquests dies no hi faltaran cites tradicionals, com les sardanes, que es traslladaran a la plaça de l'Església, o la Fira del Disc a la plaça Nova. També s'ha programat una exposició a càrrec de Maria Assumpció Raventós, "La passió pel gran format" i que es podrà visitar del 6 al 30 de setembre a la Capella de l'Índex.

Malgrat la suspensió dels tradicionals de carrer com la Festa de la Fil.loxera, les cercaviles o els correfocs, diverses entitats locals de cultura popular s’adaptaran a les circumstàncies i oferiran també exhibicions o espectacles per al públic assistent. Serà el cas de l’Espai Fil.loxera o la Mostra de Cultura Popular, que es podrà veure a l’escenari principal del CAP, i una actuació sorpresa dels Diables Se M’n Refum, en què es demana als veïns i veïnes que la segueixin des de balcons, terrasses i finestres de casa.

Des de l’Ajuntament es fa una crida al civisme, la responsabilitat i la prudència de tots i totes, amb la intenció que els actes de Fires es desenvolupin amb totes les garanties i màxima seguretat, i trasllada també la seva voluntat i compromís que siguin unes festes en clau local, amb i per a la ciutadania de Sant Sadurní.

Entrada imprescindible

Totes les activitats programades requeriran d'entrada, sigui gratuïta o de pagament. A partir d'aquest dilluns 31 d'agost i fins al 4 de setembre, es podran aconseguir - un màxim de 4 entrades per persona - al Casal d'Entitats i a L'Índex, en horari de 10 a 13h i de 16 a 19 hores. A partir del 4 de setembre es podran adquirir per internet des del web www.santsadurni.cat/firesifestes

Caldrà facilitar també el document d'identificació personal (DNi, carnet de conduir...) de totes les persones per qui se sol·liciti o adquireixi una entrada, així com en el moment d'accedir al recinte juntament amb l'entrada.

ENTRADES EXHAURIDES

A data dimarts 1 de setembre a la tarda estan exhaurides pels espectacles i activitats següents:

❌ Concert El Pot Petit
❌ Espai Fil.loxera
❌ Sardanes 8 i 9 de setembre
❌ Ricky El profesor de Tenis

A data dimecres 2 de setembre a la tarda estan exhaurides pels espectacles i activitats següents:

❌ Havaneres amb el Grup Norai (11 de setembre)

OQUES GRASSES

Una de les cites destacades de la programació previstes per aquest any era el concert d’Oques Grasses, el dia 8 de setembre. Després de valorar el context actual i l’impacte que podria suposar la celebració d’un concert en directe d’un dels grups més importants de l’escena musical catalana, la regidoria de Cultura, d’acord amb els músics i els seus representants, han pres la decisió d’ajornar-lo i programar el concert per les Fires i Festes de l’any vinent, tenint en compte també que al 2021 el grup té previst presentar un nou treball.

Podeu consultar tota la programació i informació al web de Fires i Festes:

Fires i Festes 2020

Pujar al principi de la pàgina