Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní - 9 d'octubre de 2020

Aquest passat cap de setmana es va celebrar una edició especial del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia, que va aplegar una trentena d'expositors entre elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, xocolata i prop de 1.300 visitants.

L'edició especial del Cavatast va donar el tret de sortida amb el 100% de les entrades venudes
El Cavatast es va inaugurar a la Fassina de Can Guineu, en un acte que va comptar amb la presència de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.
12 D'OCTUBRE, JORNADA DE PORTES OBERTES A LES CAVES
No et perdis la tradicional Jornada de Portes Obertes als cellers de Cava que se celebra anualment el 12 d'octubre. Enguany tots els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments.
XIV Cursa Solidària País del Cava, a benefici de La Marató de TV3
Diumenge 25 d'octubre

Corre o camina, sol/a, amb la colla o en família! La qüestió és participar en la cursa solidària que més recapta per a la Marató de TV3.

Inscriu-t'hi a la Confraria del Cava Sant Sadurní.

Escapada entre vinyes

A Sant Sadurní trobaràs propostes emocionants per gaudir del paisatge i de l'encís de les vinyes, dels boscos de pins, de magnífics exemplars de roures i d'oliveres. Vine i passeja, visita els cellers, tasta caves... Fes enoturisme!

Rutes i llocs d'interès

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat