Anar a la plana de números del butlletí
Turisme i comerç a Sant Sadurní d'Anoia - 3 de novembre de 2020
L'essència del Cavatast 2020 en 60"

Al Cavatast2020 vam viure-hi moments especials... Descobreix-los al vídeo recull que hem preparat amb les diverses sessions de tast, les actuacions musicals en directe i el magnífic ambient d'aquesta 24a edició diferent, però ben genuïna ;D

Vídeo del Cavatast 2020  

La regidoria de Comerç i SOM Sant Sadurní aposten pel comerç local i de proximitat
Es tracta d'una acció conjunta de la regidoria de Comerç i Som Sant Sadurní per donar suport al comerç local, i sensibilitzar la ciutadania sobre els avantatges de comprar al comerç de proximitat.
El CIC Fassina participa a la Setmana del Turisme Industrial 2020
Del 31 al 8 de novembre

Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d'interpretació i diverses empreses programen visites, portes obertes, tallers i activitats dirigides als públics del mateix municipi.

Setmana del Turisme Industrial 2020

Menjar per endur, fàcil i bo
Cuina mediterrània, especialitats autòctones, passant per la brasa o l'entrepà acabat de fer... Els establiments de restauració de la vila t'esperen amb la comanda, encantats/des, només l'has d'encarregar amb antelació i recollir-la.
El CIC Fassina segueix obert amb restriccions

Les visites del Centre d'Interpretació del Cava segueixen en marxa. Les darreres restriccions establertes per la Generalitat de Catalunya permeten que els museus i els espais patrimonials romanguin oberts.

Visita el CIC Fassina 

Mercat segur
Comprar a l'aire lliure

El mercat setmanal dels dijous i dissabtes de Sant Sadurní s'adapta a la situació de crisi sanitària del coronavirus Covid-19 amb noves mesures de seguretat i prevenció.

Compra al mercat

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat