Anar a la plana de números del butlletí
Turisme i comerç a Sant Sadurní d'Anoia - 9 de desembre de 2020
Duc de Foix Brut Reserva de Covides
Després d'una acurada elaboració i criança a les caves, Covides ofereix en promoció aquest cava singular elaborat amb les varietats xarel·lo, parellada i chardonnay. Tasta'l aquest mes al CIC Fassina acompanyat dels bombons de xocolata farcits de trufa al Marc de Cava de Simón Coll Xocolaters.

El dissabte dia 19 de desembre els aparadors dels comerços de Sant Sadurní amagaran moltes sorpreses que tenen premi!

Participa-hi, desxifra els enigmes i descobreix els premis de la campanya de Nadal de la Regidoria de Comerç i Som Sant Sadurní.

"Per Nadal, compra local",  nova campanya de la regidoria de Comerç i Som Sant Sadurní per mantenir l'esperit de Nadal i donar visibilitat al comerç local, malgrat la situació d'emergència sanitària. Amb aquest lema es portarà a terme una planificació publicitària amb anuncis i 6 vídeos elaborats per Som Sant Sadurní.
Univers Juvé & Camps, la nostra Casa
Una representació de l'Ajuntament i del Consorci Penedès Turisme inauguren aquesta iniciativa d'enoturisme, que mostra les caves centenàries mai abans obertes al públic, amb motiu del centenari de Juvé & Camps.
Aquest Nadal regala Sant Sadurní

Sant Sadurní ofereix una àmplia oferta d'activitats per a tota la família, rutes i llocs per visitar, en un entorn de vinyes i caves especial i singular. Aprofita les ofertes combinades del Centre d'Interpretació del Cava amb visites a caves, menús gastronòmics, tastos a cegues...

Consulta l'oferta de visites combinades.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat