Anar a la plana de números del butlletí
Newsletter de febrer - Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 10 de febrer de 2021

No us el perdeu! El tast del mes de febrer al Centre d'Interpretació del Cava és una combinació espectacular:

Cava rosat trepat de finíssimes bombolles i color roig intens de Jaume Giró i Giró acompanyat dels cremosos bombons de xocolata amb trufa de Simón Coll Xocolaters.

Febrer i març és el temps dels calçots i s'enceta la temporada d'un dels festins gastronòmics més típics, bons i divertits: Les calçotades.

A Sant Sadurní caves i restaurants ofereixen calçots a la brasa per llepar-se els dits, amb graellada de carn, patates al caliu, mongetes... i on no falta el cava per brindar en bona companyia!

Ja heu visitat la nova botiga en línia de la Festa de la Fil·loxera?

Coincidint amb l'any del 40è aniversari, la Festa de la Fil·loxera ha posat en marxa la nova botiga virtual de l'entitat sadurninenca. Feu-hi una ullada:

La botiga de la Festa de la Fil·loxera

Oferta de visites combinades a preu reduït

Descobriu un poble singular ple de caves i racons únics amb una visita introductòria al Centre d'Interpretació del Cava i complementeu-la amb un tast als cellers i caves, o a l'Espai Xocolata Simón Coll...

Consulteu el llistat de visites combinades i reserveu la que més us agradi!

Rutes d'hivern entre vinyes

Aprofiteu aquest febrer per gaudir dels contrastos del paisatge de vinyes: els ceps despullats, la terra llaurada, els ametllers florits... Si voleu fer una passejada ben relaxant, us proposem algunes rutes per perdre-us entre vinyes, natura, cultura i història del paisatge del vi:

Camins per la Capital del Cava

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat