Anar a la plana de números del butlletí
6 d'octubre de 2021

Sant Sadurní ha celebrat aquest cap de setmana una de les edicions més especials del Cavatast, la del 25è aniversari. La mostra ha apostat enguany per repetir el format reduït i adaptar-se així a les mesures sanitàries imposades per la pandèmia.

Des de la Regidoria de Turisme de Sant Sadurní fan una valoració molt positiva del Cavatast 2021, amb la mirada ja posada en la 26a edició.

El 12 d´octubre torna la Jornada de Portes obertes als cellers elaboradors de cava

Aquest 2021, marcat encara per la pandèmia, els cellers de cava han decidit organitzar, un any més, la popular Jornada de Portes Obertes als Cellers. Tots els cellers que obriran portes ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments.

Més informació a Jornada de Portes Obertes als Cellers.

El celler Codorníu va acollir la II Nit dels Màgnums organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní, el Consell Regulador del Cava i l'associació AECAVA.
 
L'esdeveniment va donar el tret de sortida al programa d'actes de la 25a edició del Cavatast.

Aquest octubre practica activitats de turisme actiu entre vinyes. A Sant Sadurní trobaràs propostes emocionants per a l'aventura en família, amb companys i companyes o per a tu sol/a.

Recorreguts en bicicleta, en buggy, en 4x4 o marxa nòrdica... Diversió a l'aire lliure assegurada!

Viu una autèntica experiència enoturística

Sorprèn-te amb la visita a les caves de Sant Sadurní d'Anoia. En coneixeràs la història i peculiaritats de la mà dels elaboradors.

Descobreix el fascinant món subterrani que s'hi amaga!

Visites a les caves de Sant Sadurní d'Anoia.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat