Anar a la plana de números del butlletí
4 d'abril de 2022
De l'1 al 3 d'abril, l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní ha participat al B-Travel, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya que s'ha celebrat al recinte firal de Montjuïc a Barcelona, i que acull destinacions, agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics.
Dins de la promoció del cava del mes al Cava Centre, es durà a terme el tast comentat de tres caves de la mà dels experts de Vilarnau. El tast s'acompanyarà d'un aperitiu del Wine Bar de Vilarnau.

Data: 22 d'abril de 2022 - 18:30h

Lloc: Cava Centre

Visita i taller
De què fa olor el cava? Descobreix-ho i posa a prova els teus sentits en aquesta visita i taller a càrrec d'Ainea Perfums.

Data: 30 d'abril de 2022 - 10:00h

Lloc: Cava Centre

S'estrena el nou projecte de cartelleria comercial digital

Impulsat per Som Sant Sadurní amb la col·laboració i suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, neix de la necessitat d'iniciar la transició cap a una nova senyalització digital dinàmica i moderna en diferents punts estratègics del municipi.

Nou projecte de cartelleria comercial digital.

24 escriptors presentaran les seves novetats literàries a 24 cellers elaboradors de cava. Les presentacions aniran acompanyades amb activitats enoturístiques de qualitat com música en directe, maridatges i visites als cellers.

Data: 24 d'abril de 2022 - 11:00h

Lloc: 24 cellers ubicats al Penedès i a Alella.

Iniciativa conjunta de l'Ajuntament i l'associació empresarial Som Sant Sadurní per a la promoció del mercat i el comerç local.

Data: 25 d'abril de 2022

Fins data: 07-05-2022

Lloc: Mercat i botigues locals

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat