SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 20ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Sant Sadurní es promociona al B-Travel, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya
PUBLICAT EL 31.03.2022
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
BTravel_cartell

De l'1 al 3 d'abril, al recinte firal de Montjuïc de Barcelona es celebra el B-Travel, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, que acull destinacions, agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics.

L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní hi serà present a l'espai que Penedès Turisme ha disposat per promocionar el Penedès, en col·laboració també amb l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i que forma part de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona.

L'objectiu és promocionar i donar a conèixer tota l'oferta turística del Penedès als assistents, majoritàriament visitants de la província de Barcelona i ciutat, apropant la nostra destinació singular i atractiva per la seva varietat d'opcions d'experiències, paisatges de  bosc i vinya, i amb moltes activitats per a fer, especialment dins la Ruta del Vi del Penedès.

Enguany el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha editat un nou suport promocional, pràctic i connectat al web penedesturisme.cat a través de codis QR. Amb un disseny fresc i alegre, s'hi inclouen els principals atractius turístics de la destinació i experiències destacades, com l'enoturisme, el senderisme i el cicloturisme, visites a llocs d´interès o rutes singulars. S'ha volgut aprofitar aquest nou suport per donar més visibilitat la Ruta del Vi del Penedès, que convida a gaudir tot l'any de les experiències entre vinyes, visites i activitats a cellers i de fer rutes en bici elèctrica i vehicles singulars, així com el llistat de les terrasses i wine bars per fer una copa i l'aperitiu.

El diumenge 3 d'abril a les 12h està prevista una presentació oberta als assistents a la fira sobre la Ruta del Vi del Penedès, dins de l'espai que Barcelona és molt més destina aquest any a presentacions per donar a conèixer l'oferta d'activitats enoturístiques i gastronòmiques de la província de Barcelona.

El B-Travel suposa un bon aparador pel Penedès per tal d'arribar d'una forma molt directa al visitant final.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^