Assaboreix la cultura del cava, l'apassionant món de la xocolata i la cuina tradicional catalana.
Al CIC Fassina, Centre d'Interpretació del Cava endinsa't en la història d'aquest gran vi i en la dels seus protagonistes a través d'un recorregut pel món del cava.
Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata a través d'un impressionant audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores que et portaran als orígens de la xocolata. Podràs experimentar amb pinyes i faves de cacau i veuràs en funcionament la planta pilot per entendre el procés d'elaboració de la xocolata Simón Coll. Tastaràs la xocolata i aprendràs a degustar-la de manera òptima.
Paladeja la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel-Restaurant Fonda Neus. El 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa, es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans per els carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda. El menú Fil·loxera, un menú estacional, reuneix els records i la nostalgia d'aquella època amb una cuina tradicional amb productes de temporada.
Al Centre d'Interpretació del Cava hi trobaràs:
A l'Espai Xocolata Simón Coll gaudiràs de:
A l'Hotel-Restaurant Fonda Neus:
Degut a les noves restriccions covid19, l'activitat de centres de visitants, restaurants i cellers s'ha vist limitada. Consulteu canvis i disponibilitats a l'hora de fer la reserva.
De dimarts a diumenges prèvia consulta de les hores d'inici, l'idioma i la disponibilitat. Visita amb mesures de seguretat.
Centre d'Interpretació del Cava - 1,15 h
Espai Xocolata Simón Coll - 1 h
Tel. +34 93 891 31 88 · E-m. turisme@santsadurni.cat