SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Cobert amb pluja 24ºC|15ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Pàgines
Comerç
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Comerç Sant Sadurní

Sant Sadurní d'Anoia és una vila rica en comerç, variat i divers, on es pot comprar gairebé qualsevol producte del mercat.

Situació de crisi sanitària COVID-19

El comerç local dóna vida al nostre poble, i tot i que aquests dies els nostres carrers estan buits, ara més que mai, volem mostrar el nostre suport a botiguers i empresaris que formen l’eix comercial i esdevenen essencials per al desenvolupament del municipi.

Per això, a més de donar les gràcies als nostres comerciants, des del Departament de Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia volem donar suport i posar en valor el comerç de proximitat publicant un llistat de botigues i serveis oberts durant les diferents fases de desescalada.

Trobareu adreça, horari, contacte, conèixer si fan serveis a domicili o comanda per a recollir i informació dels serveis addicionals oferts de diferents establiments, com ara botigues d’alimentació, papereries, electrònica, ferreteries, locals de restauració, perruqueries... entre d’altres.

Aquest llistat s’actualitza setmanalment i inclou aquells establiments que han traslladat la informació al departament de comerç i han donat la seva autorització per a la publicació de les dades.

*Si tens un establiment comercial o de restauració i vols ser inclòs al llistat, contacta amb mercat@santsadurni.cat.

Llistat d'establiments comercials i de restauració de Sant Sadurní d'Anoia oberts durant la Fase 2 (Actualitzat 09/06/2020) 

Bars i restaurants de Sant Sadurní amb servei per a emportar (Actualitzat 20/10/2020) 

SOM SANT SADURNÍ 

Som Sant SadurníEl municipi disposa d'una associació de botiguers i empresaris que agrupa la majoria del comerç de qualitat, aquesta entitat s'anomena SOMSANTSADURNI. COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS.  L'Ajuntament treballa conjuntament amb aquesta entitat per desenvolupar una política comercial adaptada a les necessitats dels clients del segle XXI. Us animem a enllaçar amb el web d'aquesta entitat, on podreu consultar l'oferta dels establiments associats i conèixer totes les campanyes promocionals que es duen a terme durant l'any:

www.somsantsadurni.com

*Davant la situació del COVID 19 i, en conseqüència, el tancament d'establiments, SOM Sant Sadurní ha elaborat un document on podeu consultar els serveis actuals dels comerços associats:

Comerços i establiments associats a SOM Sant Sadurní en servei durant la crisi sanitària i estat d'alarma

MERCAT

mercat3

Per altra banda, Sant Sadurní d'Anoia disposa de dos mercats setmanals de venda no sedentària que complementen l'oferta comercial de la vila, 

Dijous i dissabtes al matí al centre de la vila, en els carrers Raval, Anselm Clavá, Montserrat, Dr. Escayola i Plaça de l'Ajuntament.

Més informació:

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^