SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 32ºC|16ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Pàgines
Comerç
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

#COMERÇDEVIDA                                           #COMERÇDEVILA                                         #COMERÇDESANTSADURNÍ

El comerç de la vila dóna vida als carrers, ofereix productes km 0 així com un tracte proper, personalitzat i especialitzat; és el model econòmicament més sostenible, perquè genera riquesa i fomenta el treball local, contribuint a l'equilibri territorial i a l'economia domèstica.

Campanya #ComerçdeVida #Comerçdevila, una acció conjunta de la regidoria de Comerç i Som Sant Sadurní per donar suport al comerç local i de proximitat, així com el mercat. 

SOM SANT SADURNÍ 

Som Sant SadurníEl municipi disposa d'una associació de botiguers i empresaris que agrupa la majoria del comerç de qualitat, aquesta entitat s'anomena SOMSANTSADURNI. COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS.  L'Ajuntament treballa conjuntament amb aquesta entitat per desenvolupar una política comercial adaptada a les necessitats dels clients del segle XXI. Us animem a enllaçar amb el web d'aquesta entitat, on podreu consultar l'oferta dels establiments associats i conèixer totes les campanyes promocionals que es duen a terme durant l'any:

www.somsantsadurni.com

MERCAT

mercat3

Sant Sadurní d'Anoia disposa de dos mercats setmanals de venda no sedentària que complementen l'oferta comercial de la vila, 

Dijous i dissabtes al matí al centre de la vila, en els carrers Raval, Anselm Clavá, Montserrat, Dr. Escayola i Plaça de l'Ajuntament.

Més informació a Mercat

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^