SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 15ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Pàgines
Comerç
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

#COMERÇDEVIDA                                           #COMERÇDEVILA                                         #COMERÇDESANTSADURNÍ

El comerç de la vila dóna vida als carrers, ofereix productes km0 així com un tracte proper, personalitzat i especialitzat; és el model econòmicament més sostenible, perquè genera riquesa i fomenta el treball local, contribuint a l'equilibri territorial i a l'economia domèstica.

Ton Amat, regidor de comerç:  "El comerç de proximitat ens va salvar a moltes famílies quan més els vam necessitar en plena pandèmia i ho continuen fent. Sempre hi són al costat de les veïnes i veïns i s'adapten a les persones i als nous temps. L'Administració ha d'acompanyar els comerciants en els moments difícils i aquest és un dels nostres objectius. El comerç de la vila i de vida està al nostre costat i hem de defensar-lo davant del comerç insostenible, que mata la vida al poble". 

Campanya #ComerçdeVida #Comerçdevila, una acció conjunta de la regidoria de Comerç i Som Sant Sadurní per donar suport al comerç local i de proximitat, així com el mercat. 

COVID-19

Situació de crisi sanitària COVID-19 Comerç en servei

Volem mostrar el nostre suport a botiguers i empresaris que formen l'eix comercial i esdevenen essencials per al desenvolupament del municipi. 

Per això, a més de donar les gràcies als nostres comerciants, des del Departament de Comerç de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia volem donar suport i posar en valor el comerç de proximitat publicant informació de les botigues i serveis oberts durant els diferents moments d'aquesta pandèmia. 

BOTIGUES OBERTES amb restriccions d'aforament.

Bars i restaurants de Sant Sadurní amb servei per a emportar

*Aquest llistat inclou aquells establiments que han traslladat la informació al Servei de Turisme i Comerç i han donat la seva autorització per a la publicació de les dades.

**Si tens un establiment de restauració i vols ser inclòs al llistat, contacta amb turisme@santsadurni.cat.

SOM SANT SADURNÍ 

Som Sant SadurníEl municipi disposa d'una associació de botiguers i empresaris que agrupa la majoria del comerç de qualitat, aquesta entitat s'anomena SOMSANTSADURNI. COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS.  L'Ajuntament treballa conjuntament amb aquesta entitat per desenvolupar una política comercial adaptada a les necessitats dels clients del segle XXI. Us animem a enllaçar amb el web d'aquesta entitat, on podreu consultar l'oferta dels establiments associats i conèixer totes les campanyes promocionals que es duen a terme durant l'any:

www.somsantsadurni.com

MERCAT

mercat3

Sant Sadurní d'Anoia disposa de dos mercats setmanals de venda no sedentària que complementen l'oferta comercial de la vila, 

Dijous i dissabtes al matí al centre de la vila, en els carrers Raval, Anselm Clavá, Montserrat, Dr. Escayola i Plaça de l'Ajuntament.

Més informació a Mercat

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^