SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 34ºC|20ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní obté el segell Safe Travels
El segell proporciona el distintiu de seguretat sanitària homologada internacionalment per la WTTC
PUBLICAT EL 15.06.2021
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Sant Sadurní ha estat reconeguda com a servei segur per a l'activitat turística amb la certificació internacional ‘Safe Travels´, un distintiu atorgat per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i Turisme de Barcelona que té com a finalitat que els viatgers puguin identificar les empreses, entitats i destinacions d'arreu del món que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció davant la COVID-19.Segell Safe Travels

Aquest distintiu s'ha aconseguit pel treball fet i el compromís adquirit pel Servei de Turisme municipal envers el compliment dels protocols de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19. El distintiu esdevé una garantia de seguretat per a tots els visitants de l'Oficina i també per als/les treballadors/res.  

L'obtenció del segell ‘Safe Travels´ se suma al certificat Biosphere amb què l'Oficina ha estat guardonada, per quart any consecutiu, per la seva voluntat de treballar cap a un turisme més respectuós amb la vila, el visitant i el Medi Ambient.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, impulsen el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”. Un reconeixement que te per objectiu fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis. El desplegament i implantació territorial del programa s´articula amb els ens de gestió turística comarcals, que en el cas de l´Alt Penedès recau en el Consorci de Promoció Turística del Penedès.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^