SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Poc ennuvolat 36ºC|16ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Pàgines
Política de Turisme Sostenible
L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní obté el distintiu Biosphere de Turisme Sostenible
 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní ha estat guardonada, per quart any consecutiu, amb el distintiu Biosphere. Aquest distintiu s'ha aconseguit pel treball fet i el compromís adquirit durant tot l'any 2020 envers el turisme sostenible i responsable. Amb aquest distintiu l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní vol manifestar la seva voluntat de treballar cap a un turisme més respectuós amb la vila, el visitant i el Medi Ambient. 

Biosphere_webLa Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, impulsen el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”. Un reconeixement que te per objectiu fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis.

El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses, serveis turístics i destinacions. Es tracta d’un programa que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística. El desplegament i implantació territorial del programa s’articula amb els ens de gestió turística comarcals, que en el cas de l’Alt Penedès recau en el Consorci de Promoció Turística del Penedès.

Enguany, tot i ser un any de gran complexitat i excepcionalitat en el sector turístic, els establiments i entitats del Penedès, entre ells l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní, han seguit treballant de valent per aplicar els diferents manuals i garantir un compliment de la metodologia per a la qualitat i sostenibilitat dels seus serveis turístics. Aquesta és la millor mostra de compromís per part dels agents de la destinació tant públic com privats.

Tots els establiments distingits amb el compromís Biosphere, podran adquirir també de manera voluntària el distintiu de Safe Travel, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer qualsevol destinació del món que hagi adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció davant de la COVID-19.

Si voleu saber-ne més sobre el Compromís Biosphere 2020 podeu visitar www.biospheretourism.com.

També podeu llegir la nostra Política de Turisme Sostenible:

Política de Turisme Responsable i Sostenible

Política de Turisme Responsable i Sostenible

Fitxer: Politica_de_Turisme_Responsable_i_Sostenible.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 245.67 kB

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^