Anar a la plana de números del butlletí
31 de març de 2023
Visita especial per a públic infantil de 2 a 10 anys
Inclou un recorregut amb audiovisuals de gran format sobre curiositats del cava, preguntes i enigmes, i un final de visita a la sala de la Festa de la Fil·loxera per descobrir els seus personatges en viu!

Data: 8 d'abril de 2023 - 11:00h

Lloc: Cava Centre

Uniu-vos al Club dels Petits Exploradors i viviu dotze aventures diferents, de la mà d'uns éssers fantàstics i amb molta personalitat: els Vitis.


A Sant Sadurní, el Viti Guardià de les Caves us espera al Cava Centre amb una sorpresa amb moltes bombolles...

El 28, 29 i 30 d'abril Sant Sadurní d'Anoia serà una de les seus principals d'aquest festival, amb  diversos cellers com a escenaris privilegiats.
Endinsa't al Festival Ressons Penedès amb un interessant tast de caves i escumosos monovarietals de la mà dels professionals de Cal Feru que et descobriran, amb un llenguatge didàctic i planer, les seves característiques organolèptiques i sensorials.

Data: 29 d'abril de 2023 - 12:00h

Lloc: Cava Centre

Una edició més, el servei de Turisme de Sant Sadurní ha participat al B-Travel, el Saló de Turisme a Catalunya, acompanyant el Consorci de Promoció Turística del Penedès, i ha promocionat l'oferta turística del Penedès i de Sant Sadurní d'Anoia als més de 25.000 assistents al Saló.
58 empreses i entitats del Penedès, entre elles l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní, han rebut el reconeixement del programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere Sustainable Lifestyle per la seva gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic a la comarca.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat