Anar a la plana de números del butlletí

Notícies del Punt d'Informació Jove i de l'Índex
18 Rol

Diumenge 17 de desembre.
Partides de jocs de Rol de diferents ambientacions i sistemes: tan jocs publicats com adaptacions i històries pròpies. Apte per a persones novelles.

Certificats professionalitat
Els certificats professionals són una oferta formativa disponible al llarg de l'any que permeten obtenir els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat professional d´acord amb les exigències del mercat de treball actual.
padlet informació

Tots els enllaços que necessites: Estudis, Recerca de feina, Beques, premis i ajudes, Sexualitats, Transicions, Feminisme, De Santsa al món, Habitatge, Benestar emocional, Consum responsable, Salut, Creació artística, Cultura popular, Activitats de lleure, espai natura, Esports i Emprenedoria.

Cultura Jove
Cultura Jove, el nou programa que facilita l´accés a la cultura al jovent d´entre 18 i 30 anys a preus reduïts, ja ha començat a funcionar.
Revista Mou-te desembre

Troba les darreres oportunitats sobre estudis, pràctiques, feina i voluntariat a l'estranger.

Recorda que a l'Oficina Jove de l'Alt Penedès pots demanar assessorament sobre qualsevol d'aquests temes. Contacta'ns per més info.

sala d'estudi
De l'11 de desembre 2023 al 14 de gener 2024

Durant l'època d'exàmens dels estudiants de batxillerat, cicles formatius i universitaris.

Biblioteca oberta com a sala d'estudi de dilluns a diumenge de 9:30 a 13:30 i de 15:30 a 21:30

Horaris excepcionalment tancats de sala d´estudi: 24/12 tarda, 25/12 tot el dia, 26/12 tot el dia, 31/12 tarda, 1/1 tot el dia, 5/1 tarda i 6/1 tot el dia.

El Fil desembre portada
Recull les principals activitats que es celebren a Sant Sadurní, així com cursos, tallers i altres propostes d'entitats i col.lectius
Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - index@santsadurni.cat - www.indexjove.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí