Anar a la plana de números del butlletí
Propostes d'estiu a la Capital del Cava - 3 de juny de 2024
Les sol·licituds podran tramitar-se, fins al dimecres 19 de juny
La Mostra de caves i gastronomia celebrarà la seva vint-i-vuitena edició els dies 4, 5 i 6 d'octubre al Parc Lluís Companys de Sant Sadurní d'Anoia.
Aquest mes la visita al Cava Centre inclou la degustació de cava Duc de Foix Brut Nature Reserva de Covides. Reserva la teva visita i gaudeix d´una experiència audiovisual, participativa i molt lúdica!

Data: 1 de juny de 2024

Fins data: 30-06-2024

Lloc: Cava Centre

El Celler de la Fassina de Can Guineu ofereix una excel·lent experiència gastronòmica que uneix l'alta cuina creativa i saludable amb una selecció de caves ecològics escollits per a l'ocasió.

Data: 6 de juliol de 2024 - 12:00h

Lloc: Cava Centre

Vine a viure, sentir i experimentar el món del cava amb els cinc sentits amb les visites gratuïtes dels elements de la Festa de la Fil·loxera i del Cava Centre.

Data: 7 de juliol de 2024

Lloc: Cava Centre

Activitats úniques a la Capital del Cava durant els dijous al vespre de juliol
En aquesta nova edició, es continuaran proposant temes d'actualitat al voltant dels vins escumosos, donant veu al col·lectiu Vida Penedès, coneixent diferents tècniques d'elaboració dels vins base i realitzant un tast únic de Corpinnats de la mateixa anyada.
Aprofita el bon temps per explorar i descobrir alguns dels espais més interessants del centre històric de Sant Sadurní amb aquesta gimcana digital turística que podràs seguir amb el teu dispositiu mòbil de forma totalment gratuïta.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat