SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Núvols alts 31ºC|17ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
IV Cicle de tastos d'escumosos al Pati de Can Guineu
Activitats úniques per continuar difonent la cultura dels vins escumosos a la Capital del Cava durant els dijous al vespre de juliol
PUBLICAT EL 07.06.2024
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Tastos Pati de Can Guineu

Aquest juliol arribarà la quarta edició del Cicle de tastos d’escumosos al Pati de Can Guineu per consolidar-se com un dels actes destacats que es realitzen a l’estiu al voltant dels escumosos a Sant Sadurní, amb una programació de tres tastos d’escumosos molt especials.

En aquesta nova edició, es continuaran proposant temes d'actualitat al voltant dels vins escumosos, donant veu al col·lectiu Vida Penedès, coneixent diferents tècniques d'elaboració dels vins base i realitzant un tast únic de Corpinnats de la mateixa anyada.

Aquests tastos seran conduits per Xavi Roig, darrer guanyador del certamenSparkling wine master Espanya by Tantum Ergo”, i hi intervindran els diferents elaboradors dels productes que es tastaran.
 
La 1a sessió serà el dijous 11 de juliol amb un tast dedicat a la verema 2018, primera verema Corpinnat. Dotze visions de la primera anyada com a marca col·lectiva Corpinnat, nascuda l’abril de 2018, amb el perfil característic de cada celler, veremats a mà i vinificats 100% a la propietat.

Continuarà el cicle el dijous 18 de juliol amb una sessió dedicada als escumosos elaborats a partir de vi base amb criança, on es tastaran escumosos amb una complexitat única, aportada per la maduració del vi en fusta, en vidre o assemblatge de vins de diferents anyades abans de la 2a fermentació.

Es finalitzarà dijous 25 de juliol, amb la presentació de les bombolles al col·lectiu Vida Penedès, un tast de vins escumosos dels seus membres, que són petits elaboradors amb grans inquietuds i ganes de reivindicar i defensar el territori del Penedès.

Aquests tastos els organitza Cal Feru, la botiga especialitzada en vins i caves de Sant Sadurní, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Tots els tastos es realitzaran a les 20.00h, a l’aire lliure, al Pati de Can Guineu, un enclavament d’interès patrimonial i històric al centre de Sant Sadurní, protagonista d’esdeveniments clau en la història vitivinícola del poble i del Penedès.

El preu de cada sessió és de 35 € i es pot adquirir un pack per les 3 sessions a 80 €.

Les inscripcions es poden fer a la web www.calferu.com i al telèfon 938 910 163.

IV Cicle de tastos al Pati de Can Guineu

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^