Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Agenda
Dimarts28.11.201710:00h
 
Exposició sobre les lluites per la defensa de la terra a la comarca de l'Alt Penedès
Lloc: CIC Fassina – Centre d'Interpretació del Cava
Durada: -
Organitza: Òmnium Cultural i hi col·labora l'Ajuntament de Sant Sadurní
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Exposició

A partir del proper 28 de novembre i fins el 17 de desembre, el pati de la Fassina de Can Guineu, acollirà l'exposició Lluites Compartides que Òmnium Cultural està apropant a totes les poblacions del Penedès per donar a conèixer la lluita per la defensa de la terra a l'Alt Penedès i fer un reconeixement a totes les lluites que han contribuït a construir el nostre país.  

L'exposició pretén ser un espai per compartir les lluites i fer visible i reivindicar la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu i han contribuït a construir un barri, un poble, una ciutat, un país i un món millor.

En el cas de l’Alt Penedès, l'entitat ha elegit la lluita per la defensa de la terra posant en valor la lluita del sindicat Unió de Pagesos i del col·lectiu ecologista Bosc Verd. L’exposició recollirà totes les lluites per l’augment del preu del raïm, per salvar Samuntà, per un preu digne de les expropiacions de terres… i ho farà en forma d’una exposició amb forma cilíndrica.

Aquesta exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de 9:15 a 14:45h i de 16:00 a 18:30h / dissabtes de 10 a 14h i de 17h a 19 h / diumenges i festius de 10 a 14 h.

Expo omnium lluites