Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
CAVA CENTRE
 
 • El Celler

  CellerEl celler gran és un majestuós espai de 288 m2 al qual pot accedir-s'hi pel pati, baixant per unes escales, cobertes amb volta escarsera, que comuniquen amb la porta original amb una volta de mig punt, feta amb blocs de pedra de notables dimensions, o bé pel c. de Sant Pere, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

  La nau principal té tres arcs de mig punt de pedra que arrenquen des de terra i està coberta a dues vessants amb bigues de fusta treballades i les típiques teules. A la paret que dóna al c. de Sant Pere s´observen fins a tres espitlleres de quan es va fortificar la vila, durant les guerres carlines, i poden veure-s´hi els forats de sortida del vi dels antics cups.

  El celler, per una bonica arcada de pedra, comunica amb la nau de la cava, de 136 m2, i volta de mig punt amb rajoles col·locades en espiga. S'hi conserven quatre obertures en forma de lluneta que donaven al pati de l´antiga fàbrica.

  Pati de la Fassina

   

  El Pati

  Espai de 225 m2, a l'aire lliure, que comunica amb la nau de La Fassina, amb la porxada i amb la marquesina, antiga zona de descàrrega del raïm que avui dia s'ha convertit en un espai de 54 m2 per a exposició i degustació.

  El pati té accés directe al c. de l'Hospital adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

   

  Sala Polivalent

  Sala polivalent

  Espai modern i funcional de 66 m2, amb llum natural, equipat amb taules, cadires, projector i pantalla per a presentacions, connexió Wi-Fi, office amb microones, terrat de 56 m2 i lavabos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. La sala pot adaptar-se a diverses configuracions per a qualsevol tipus d'esdeveniment o activitat. Servei de coffe-break opcional i a càrrec del client.

  Descarrega el catàleg d'espais MICE  

 • Serveis inclosos

  Condicions

  L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia oferta aquests espais per a activitats relacionades amb el món del cava (sessions de tast, conferències, reunions, presentacions, etc.), activitats empresarials d'altres tipus, activitats culturals organitzades per entitats privades, i també per a àpats de casaments, comunions o atres necessitats d'establiments de restauració.

  El lloguer inclou:

  • Ús exclusiu de l'espai.
  • Una persona del Cava Centre com a responsable per qüestions logístiques.
  • Neteja posterior.
  • Climatització.
  • Lavabos.

  Serveis opcionals:

  • Audiovisuals.
  • Celler (micròfon i projector).
  • Sala polivalent (pantalla i projector).
  • Servei Wi-Fi (excepte al pati).
  Preus
  • Lloguer del Celler: 1.000 € + IVA . Per hores: 175 €/ h
  • Lloguer del Pati: 400 € + IVA
  • Lloguer de la Sala Polivalent: 200 € + IVA. Per hores: 75 €/ h. S'aplicarà un increment del 10% en hores fora d'horari habitual del Cava Centre.
  Descomptes en cas de lloguer de multiespais: 10% (aquest descompte s'aplicarà sobre la totalitat del preu a abonar).
  Consulteu amb el Servei de Turisme en quins casos és d'aplicació l'exempció de pagament per cessió de l'espai.
 • Horari
  Tots els espais es poden llogar de dimarts a divendres, de 9.15h a 14.45h i de 16h a 18.30h. Dissabtes, de 10h a 14h i de 17h a 19h. Diumenges i festius, de 10h a 14h. I també en altres horaris acordats prèviament. 
 • Reserva

  Per formalitzar la reserva és necessari efectuar el pagament mitjançant una transferència bancària del 30% de l'import total. L'import restant s'abonarà, com a molt tard, 5 dies abans de l'esdeveniment.
  En cas de cancel·lació amb menys de 48 hores d'antelació, no es retornarà el 50% del pagament.
  En cas de cancel·lació amb menys de 24 hores d'antelació, no es retornarà el 100% del pagament.

  RESERVAR

  Normativa

  Per a esdeveniments al migdia l'hora màxima de sortida serà a les 21h.
  Per a esdeveniments a la nit l'hora màxima de sortida quedarà establerta a la 1h de la matinada.
  No està permès tirar confeti, ni traques, ni focs artificials dins el recinte.
  Està prohibit fumar a tot el recinte.
  Se signarà un contracte entre l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i el llogater en què s'especificaran les relacions del lloguer i les responsabilitats.
  Si es tracta d'un esdeveniment en què el llogater necessiti contractar un servei de càtering, se signarà un contracte entre l'Ajuntament i aquesta empresa que regularà les condicions per a aquest ús.

  Contacte

  C. de l'Hospital, 23. Oficina de Turisme. T. +34 93 891 31 88 · turisme@santsadurni.cat