índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia
Red Wine Cabaret és un maridatge en què el vi, la música, l'humor i l'espectacle són els protagonistes.
5 DE JULIOL DE 2018

Sidral Brass Band, neix l’any 2011 d’entre vinyes i notes de metall. Sorgeix de l’Alt Penedès però es disposa a portar la música i la força a noves fronteres. 5 anys després, continua travessant fronteres, físiques i emocionals. La formen 12 músics: saxos, trompetes, trombó, guitarra, percussions, tuba i l’energia i vitalitat d’un frontman esdevenen les condicions perfectes per crear un ambient d’energia i vitalitat que deixarà empremta per a tots els públics. L’any 2013 explota i toca per tot els pobles de Catalunya, el 2014 es crea l’espectacle Red Red Wine, amb el qual es va més enllà de la música i es basteix un espectacle amb coreografies, teatre de carrer, gags i el vigor i empenta que ja té des del primer dia. Red Red Wine ha arrencat a ballar gent d’arreu de Catalunya, Espanya i l’estranger. Ritmes desenfrenats, balcànics, caribenys, funkies, amb estructures jazzístiques i espais per a la improvisació es barregen amb arranjaments propis i coreografies i gags originals.

Ja entrats al 2015, Red Red Wine es converteix, també, en espectacle damunt de l’escenari i en recintes tancats. La Sidral s’adapta al nou format, comença a investigar altres llenguatges i segueix avançant en tots els aspectes. Sempre disposats a deixar-se la pell allà on van.

Red Wine Cabaret

Red Wine Cabaret és l’explosió multisensorial de la cultura del vi a través de la música, el teatre, el circ i l’humor. L’aire fresc de la vinya, la llum vibrant, l’horitzó ample i el perfum de verema creen un procés biològic protagonitzat per una banda de deu músics i un showman. El gran cabaret és a punt de començar. Bojos Gran Reserva es troben per buscar el somriure més sincer. Transformen el silenci en una festa sense precedents que crea una pel·lícula en format cabaret, enèrgica i surrealista acompanyada de la millor música en directe.

Xarxes socials:

Web

Facebook

Twitter

Youtube

#30istius

Grafit en directe (amb CactuSoup)