LGTBI
L'Ajuntament se suma a la campanya #Somelquesom per una societat lliure de prejudicis i estereotips

El 28 de juny es commemora el Dia per a l'alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI). 

L'Ajuntament de Sant Sadurní, per mitjà de la regidoria d'Igualtat, se suma a la Diada i s'adhereix a la campanya de la Diputació de Barcelona #Somelquesom com un bon moment per recordar que la regidoria treballa durant tot l'any pels drets i les Llibertat de les totes les persones.

L'Ajuntament de Sant Sadurní disposa d'un espai al web on s'hi pot trobar publicacions, guies, estudis, contes... sobre el col·lectiu LGTBI,  així com un llistat d'entitats, que poden servir per orientar, educar, conèixer... en una societat lliure de prejudicis i estereotips.

L´Estatut d´Autonomia de Catalunya estableix al seu article 40.8 que “els poders públics han de promoure la igualtat de totes les persones amb independència de l´origen, la nacionalitat, el sexe, la raça, la religió, la condició social o l´orientació sexual, i també han de promoure l´eradicació del racisme, de l´antisemitisme, de la xenofòbia, de l´homofòbia i de qualsevol altra expressió que atempti contra la igualtat i la dignitat de les persones”.