Conferència  gratuïta a carrèc d'Anna Mascaró, "Deseducar-nos per Educar".

Filòsofa, pedagoga, experta en psicologia de l´evolució humana, investigadora de la consciència. Especialista en desenvolupament emocional i relacions hulamanes. Ens presentarà l'escola de mares i pares que dirigirà dins la programació de l'escoleta d'emocions Be Happy.

Ens parlarà  del   veritable propòsit   de l´educació. El qual no  ha d’estar transmetre coneixements, sinó generar persones sanes. L´ordre adient per començar a conformar una nova societat d´un alt nivell de satisfacció humana és preparar primer als adults, pares i mares, perquè puguin assumir un veritable procés d´acompanyament harmònic amb els fills i filles. Tot seguit ens presentarà l'escola de mares i pares que dirigirà dins la programació de l'escoleta d'emocions Be Happy. 

Un Taller mensual que proporciona recursos  d'autoconeixement i gestió emocional per acompanyar els fills i filles en el procés de creixement com a persones. Acceptar-los tal com són, i reorientar-los amorosament.  Concebre els hàbits familiars com a transmissors de valors.