el secret de les caves malsor

Club de Lectura Celler de Lletres
Visita de les caves i comentari de la novel·la “El secret de les caves Malsor” guanyadora del 3r Premi de Novel·la Celler de Lletres, amb l´autora, Olga Olaria

En una visita als cellers Olmoy, unes caves de la competència, l´Eva Sendra, empleada de les caves Malsor, pateix un accident quan s´ensorra el terra d´una sala i cau en una cambra inferior. La fortuna vol que no es faci mal, però la caiguda serà el detonant d´uns fets, d´entrada incomprensibles, que impulsaran l´Eva cap al descobriment d´un dels secrets més ben guardats del món del cava, fins al punt que molts sempre havien cregut que es tractava d´una llegenda.

Aquest secret, però, és també l´objectiu d´uns personatges cobdiciosos, capaços de tot per aconseguir treure´n benefici i, sobretot, per obtenir venjança d´uns greuges familiars que no s´han oblidat ni perdonat.

Com tot secret, el de les caves Malsor també pot ser descobert, però caldrà tenir els mateixos coneixements, molt específics, d´origen matemàtic, que posseïen els creadors del Gran Reserva Brut Nature Malsor, un dels caves més admirats del món, potser el millor.