Pallars
Tast per descobrir les particularitats dels vins de la zona del Pallars, una de les 7 subzones que formen part de la DO Costers del Segre.

La zona de Pallars és una de les zones amb vinyes a més altitud i una de les que més influència Pirinenca té. La DO Costers del Segre està formada per set territoris repartits al llarg de tota la conca del riu Segre. (Lleida).

Una denominació formada per sòl calcari i vinyes que oscil·len entre els 200 i els 1100 metres d'altitud. Amb 4.000 ha de vinya i 38 cellers inscrits.

Una de les seves principals característiques és el seu clima mediterrani marcat, que presenta unes fortes oscil·lacions tèrmiques estacionals i diàries.

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de provar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.


Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any s'està realitzant la 9a temporada.

  • Dia i hora: Dijous 28 de març a les 20h.
  • Durada activitat: 1,5 hores.
  • Activitat impartida per: Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d'Espanya".
  • Lloc: a la Sala de Tast de Cal Feru.
  • Places: Màxim 25 persones.

Més informació a calferu@calferu.com o al telèfon 938910163