Sant SadurnÝ d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia
NotÝcies
Aquests dies s'han iniciat els treballs de condicionament del terreny on s'hi ubicarÓ i que estarÓ molt a prop del barri Vilarnau i el Castell de Can Ferrer del Mas
PUBLISHED 04.03.2019
Autocaravanes

Aquests dies s'han iniciat els treballs de neteja i desbrossament per a la instal.laciˇ d┤una Órea d'autocaravanes a la vila, que s┤ubicarÓ a una parcel.la situada just a sota del castell de Can Ferrer i molt propera als Habitatges Vilarnau.

Aquesta Ús una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Sant SadurnÝ, amb el suport del Consorci de Promociˇ TurÝstica del PenedŔs, i que compta amb una subvenciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona per a la creaciˇ de la Xarxa d'Órees d'acollida d'autocaravanes al territori.

El projecte compta amb la participaciˇ de 12 municipis de la comarca i seguirÓ un criteri constructiu homogeni, dotant a tots els espais d'una imatge i serveis unificats.

Aquesta zona tindrÓ capacitat per aproximadament una desena de vehicles d'aquestes caracterÝstiques i comptarÓ amb una font d┤aigua potable, punts de llum i tres taules de picnic amb els seus corresponents bancs. TambÚ hi haurÓ arbrat i una zona de 700 metres quadrats de paviment de saulˇ compactat per a l┤estacionament de les autocaravanes. Cada plaša anirÓ acompanyada d┤arbrat i travesses de fusta delimitadores.