Teatre al Casal

Píndoles - Microteatre fora del teatre l’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. Trenquem la quarta paret i et convidem a deixar-te seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats. Et proposem un circuit teatral itinerant per tres espais del Casal d’Entitats amb la següent selecció d'obres: Happy birthday, Jamie Love, Homenatge i Welcome to Berlin.


Happy birthday, Jaimie Love: Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn.Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances.Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica…

Comèdia. Direcció: Joaquín Daniel. Intèrprets: Carlos Conde i Diana de GuzmánHomenatge: Aquest és un homenatge al fet de gaudir. A tantes joves, ara ja majors, que sacrificaren el seu gaudi per tota una vida cuidant als del seu voltant.

Drama. Direcció: Catalina Florit. Intèrprets: Àlvar Triay i Ester AnyóWelcome to Berlin: En Carles i la Berta estan en el millor moment de la seva relació. Però la Berta rep una beca per treballar 6 mesos a Berlín, i ara només tenen 24 hores per decidir si diuen bye bye a Barcelona o a la seva relació. Welcome to crisi de parella.

Comèdia. Direcció: Núria Deulofeu i Jaume Viñas. Intèrprets: Júlia Santacana i Jaume ViñasPíndoles