scatcrooner

ScatCrooner és un duet de jazz-pop vocal i electrònica format per Jordi Rabascall i Albert Caire el 2012, amb el nom de “Catcrooner”, obert a altres influències i estils.


Des d'un principi, la formació constava de piano i veu. Amb l'espectacle “Moments de vida” interpretava temes de jazz vocal de principis del sigle xx fins a obres contemporànies que comparteixen un sentimient líric, positiu i nostàlgic sota la influència de l'estil crooner, scatt, bel canto, vocalese i la música clàssica. No hi faltava un elevat grau d'improvisació i humor, junt amb la imprescindible connexió amb el públic. S'hi contenien motius propis de cantants com Dean Martin, Frank Sinatra, Johnny Hartman, Kurt Elling, Jon Hendricks, Jamie Cullum, Stevie Wonder,etc...

A partir 2016, havent treballat conjuntament en propostes d'èxit com 12 to 12 Quartet, amb el treball “Do the Duu Du” (PSM MUSIC, 2014), fan un pas més enllà i s'endinsen en la música electrònica. Neix ScatCrooner, amb l'espectacle Groovin' On The Ritz, un desplegament del bo i millor del jazz, pop-rock i el funk de tots els temps, amb diversió, optimisme, improvització i electrònica, mitjançant loops i efectes d'ultima generació i els sons dels teclats més vintage.