Una xerrada-tast-audició sobre el paper del vi i del cava dins la història de la música clàssica.
Un recorregut per les obres indispensables de la història de la música i pels vins que les han acompanyat en cada moment.
Quin vi Prenia Bach mentre composava les Passions? Amb què va brindar Mozart per l´èxit de La flauta màgica? És cert que mai faltava el vi del Rhin a casa de Beethoven? Quina varietat va tastar Chopin quan vivia a Mallorca? Quin vi se servia al Liceu la nit que va esclatar la bomba? Què contenien les botes que Pau Casals guardava al Vendrell? Una xerrada--‐audició--‐tast amb la millor música de sempre i amb el Millor vi actual, perquè el d'aquella època... deu estar picat.
La conferència s´il·lustra amb videos musicals i es complementa amb un tast de cava Brut Nature Rosat Pinot Noir Reserva.
A càrrec de David Puertas, músic i periodista, divulgador musical i conferenciant empedreït, autor d'una dotzena de llibres sobre música, els dos darrers amb Cossetània Edicions: "100 coses que has de saber sobre l´òpera", escrit juntament amb Jaume Radigales, i "100 coses que has de saber de la música clàssica".