Publicació 03.10.2019
Fons català de cooperació
Va ser durant la 41a Assemblea General Ordinària de l'entitat

La regidora de Cooperació de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, Marta Castellví, ha estat escollida com a vocal de la junta executiva del Fons Català de Cooperació, durant la 41a. Assemblea General Ordinària que es va fer divendres passat a Barcelona i que va escollir a l´alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda, president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La nova candidatura integra representants de diverses sensibilitats polítiques, administracions grans i dels petits municipis i té representació d´arreu del territori. La vicepresidència recaurà en l´alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet Núria Parlon que repeteix en el càrrec, la secretària serà per l´alcaldessa de Begues, Mercè Esteve que s´incorpora a l´executiva i la tresorera serà la tinent d´alcalde de Sant Boi de Llobregat Alba Martínez que repeteix responsabilitats.

Juntament amb ells, fins a una vintena de municipis catalans tindran representació a les vocalíes, entre ells, tres municipis penedesencs: Sant Sadurní, Vilafranca i El Vendrell.