Curs per introduir-se al món dels vins escumosos que podem trobar al mercat. (DO Cava, CORPINNAT, Clàssic Penedès, Mètode ancestral ....), impartit per Xavier Roig, sommelier de Cal Feru.
El curs consta d´una part teòrica on s´explicarà l´origen, l´elaboració, la classificació, el servei i la conservació dels diferents escumosos que podem trobar al mercat. (DO Cava, CORPINNAT, Clàssic Penedès, Mètode ancestral ....)
A la part més pràctica, s´explicarà la tècnica del tast (fase visual, olfactiva i gustativa) mitjançant el tast de diferents vins escumosos.
- Dia: Dissabte 7 de març de 2020 a les 18:30h
- Preu: 25 €
- Durada activitat: 1,5 hores.
- Lloc: a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places: Màxim 25 persones.
Més informació a calferu@calferu.com o a el telèfon 938910163