Publicació 28.03.2020
Tres espectacles setmanals mentre duri el confinament: dimecres i divendres al vespre, i diumenges al migdia, a l'hora del vermut

Tres espectacles setmanals mentre duri el confinament: dimecres i divendres al vespre, i els diumenges al migdia, a l’hora del vermut. «D’estar per casa, cicle de cultura per a confinats», és un conjunt d’espectacles per streaming que pretén donar una resposta cultural a l’actual situació de confinament en una iniciativa del servei de Cultura de l'Ajuntament.

La programació del cicle s'anunciarà setmana rere setmana. Habitualment, els dimecres es preveu donar espai a espectacles familiars, recitals o teatre; els divendres al vespre serà l’espai per a la música en directe i els diumenges el torn de les sessions dj participatives. La durada del cicle s’allargarà tant com ho faci l’actual situació d’excepcionalitat. 

La previsió és comptar amb la participació d’artistes de la vila juntament amb creadors d’arreu del país que aniran passant pels directes a youtube. Del conjunt de sessions, l'única cara que no canviarà serà la dels diumenges, amb el Dj Pitu Rojano als plats, posant ordre a la llista col·laborativa d’Spotify anomenada CulturaConfinada, a la qual sadurninques i sadurninencs hi podran afegir, ordenadament, les seves peticions i preferències musicals.

Podeu anar seguint la informació a les xarxes socials del Servei de Cultura, instagram i twitter @culturassadurni i a les xarxes de l'Ajuntament.

Enllaç a la llista col·laborativa

Enllaç a la primera sessió: diumenge 29 de maig a els 12h

La regidora de cultura Marta Castellví ha presentat el cicle al Penedès en Xarxa: