índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia
Emoriô. Percussió, experiència, músics de carrer, Àfrica, participació, Cuba, simbiosi, energia, Brasil, steampunk, bogeria col·lectiva i amor.

23 DE JULIOL DE 2020

RESERVA LA TEVA ENTRADA

Emoriô

Percussió, experiència, músics de carrer, Àfrica, participació, Cuba, simbiosi, energia, Brasil, steampunk, bogeria col·lectiva, AMOR.

Emoriô és un espectacle de percussió estàtic de carrer ple de vitalitat i energia. En aquesta peça el ritme es fusiona amb la dansa i el cant, transportant al públic per diferents emocions a través dels diferents ritmes del món. Uns personatges que se’ns presenten misteriosos van pujant la temperatura de la plaça, i amb la complicitat del públic, creen una atmosfera per culminar en una bogeria col·lectiva desbordant de força i passió.

percussió, emoció, emoriô.

Sound de Secà és una companyia de percussió de la Segarra amb 10 anys de trajectòria. En les nostres creacions, fusionem la composició musical pròpia amb el moviment, el cant i la interpretació. Els espectacles que ofereixen es combinen visualment i coreogràficament a través de les melodies que flueixen i marquen l’estil propi que els caracteritza. La varietat musical està centrada en ritmes afrollatins interpretats amb instruments de percussió; puntualment també trobem en els seus espectacles la presència d’instruments melòdics com l’ukulele i l’acordió.

Xarxes socials:

Web

Instagram

Facebook

Twitter

Youtube