Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
PUBLICAT EL 17.05.2020
DIM2020

El 18 de maig el Centre d’Interpretació del Cava participa un any més en la celebració del Dia Internacional dels Museus 2020, organitzat pel Consell Internacional de Museus (ICOM). Aquest any, a causa de la pandèmia per coronavirus, les activitats es realitzen de manera virtual.

El CIC Fassina organitza activitats en línia, gratuïtes i obertes a tots els públics perquè tothom pugui participar-hi i interactuar en el seu lloc web i a les xarxes socials.

El lema de el Consell Internacional dels Museus (ICOM) per a la celebració del Dia Internacional dels Museus 2020 és 'Museus per la igualtat: diversitat i inclusió'. És una celebració que uneix a tots els museus del món amb un objectiu comú: conscienciar sobre els museus com un important mitjà per a l'intercanvi cultural, l'enriquiment de les cultures i el desenvolupament de la comprensió mútua.

Us animem a seguir-ho per Facebook, Twitter i Instagram. Estigueu atents/tes a les xarxes el 18 de maig.

ACTIVITATS EN LÍNIA #DIM2020

Obrim finestres: La història de l'antiga Fassina de can Guineu

Sabieu que originalment l’edifici del Centre d’Interpretació del Cava es va construir per elaborar destil·lats d’esperit de vi? Era una beguda freqüent a les tavernes de l’època i l’obtenien a Sant Sadurní mateix, a l’antiga Fassina de can Guineu. L’aparell que s’hi va instal·lar es va dissenyar emprant tecnologia punta per l’època, cosa que va cridar molt l’atenció en el moment i va ser una primícia al país. Descobriu-ne més sobre l’antiga història del CIC tot jugant. Concurseu-hi, divertiu-vos i guanyeu un premi.

Quiz de la Fassina de can Guineu

Descobriu amb aquest joc de preguntes sobre l’antiga destil·leria de can Guineu, fins on arriben els vostres coneixements sobre la història d’aquest emblemàtic edifici. 

→CICFassinaQuiz 

Puzzle de la Fassina de can Guineu

Si us agraden els trencaclosques, proveu a muntar-ne totes les peces!

→Antiga sala de premses 

→Nau de la Festa de la Fil·loxera