Publicació 13.07.2020
accio social
  • Cal demanar cita prèvia a través del telèfon 93 891 30 29. L'accés es fa des del carrer Sant Pere
  • L'Oficina d'Habitatge també s'instal.la definitivament a la sala infantil de l'antiga biblioteca

Aquest dimarts 14 de juliol s'obre al públic la nova seu d’Acció Social, situada a l’edifici de l’antiga biblioteca, després d’unes obres de remodelació que van començar el febrer de l’any passat.

La rehabilitació, amb un pressupost de gairebé 400 mil euros més IVA, ha permès donar-li un nou ús a aquest equipament de gairebé 600 metres quadrats de superfície útil i condicionar un espai adequat per a l’atenció i la gestió de l’àrea de Serveis Socials i Habitatge.

La planta baixa ofereix una gran zona diàfana de treball, així com diversos despatxos individuals i d’entrevistes per a l’atenció individualitzada de les persones usuàries. També es compta amb sala de reunions i diversos espais de magatzem, entre d’altres zones multifunció. L’accés es fa des del carrer Sant Pere.

Per demanar atenció del servei és imprescindible sol·licitar cita prèvia, a través del telèfon 93 891 30 29. L'horari d'atenció habitual és el següent:

  • De dilluns a divendres de 9 a 14h i dilluns i dimarts de 15 a 18h.
  • Del 15 de juny al 15 de setembre: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Oficina municipal d'Habitatge

A la planta de dalt, l’antiga zona de la biblioteca infantil, i on ja es va traslladar temporalment, s’hi ha instal·lat ja definitivament l’Oficina municipal d’habitatge, amb diversos espais de treball, l’àrea d’atenció ciutadana i un despatx per l’atenció al públic, entre d’altres. L’accés al servei serà des de la plaça dels Gotims.

El servei ja va ocupar de manera temporal aquest espai i, en les darreres setmanes, amb motiu de les obres, ha estat atenent al centre de serveis a les empreses Nexes.

Per a més informació i sol·licitar cita prèvia, us podeu adreçar als telèfons de l'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Sant Sadurní: Tf: 93 891 03 25 extensió #5215 i  #5216, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o bé podeu fer les vostres consultes a través del correu habitatge@santsadurni.cat