Mantenim viu l'esperit de la Fil·loxera. Enguany Troba la Fil·loxera amagada en els QR dels establiments del SOM

Us presentem la cinquena edició de l'acció ‘Troba la Fil·loxera', activitat que es durà a terme de l'1 al 15 de setembre coincidint amb les Fires i Festes, que enguany seran atípiques.

I és que, des del Som Sant Sadurní creiem important donar continuïtat a una acció de dinamització comercial que vincula el comerç de proximitat amb un personatge sadurninenc tan entranyable i popular com és la Fil·loxera. Enguany sabeu que s'han cancel·lat els actes massius de la festa de la Fil·loxera, però per aquest motiu, i més que mai, creiem que s'ha de donar continuïtat a aquesta acció que dóna bon rotllo i il·lusiona els més petits de la vila, alhora que ajudarà també durant aquest any d'impàs a mantenir viu l'esperit de la Fil·loxera.

En tot cas, s'han fet alguns canvis per adaptar l'acció a la Covid 19. D'una banda evitar l'entrada indiscriminada a comerços per posar el segell, i de l'altra, evitar la manipulació per moltes mans de les butlletes de participació en paper. Així doncs hem donat una nou format a l'acció, que enguany serà 100% digital, per garantir la seguretat de tothom, però sense perdre l'esperit i la base de l'acció.

Volem que els nens i nenes acompanyats d'avis/àvies i pares/mares passegin pels nostres carrers i s'acostin als nostres establiments i aparadors buscant el popular personatge local.

Dinàmica de funcionament:

1- Enguany es podrà trobar la Fil·loxera amagada en tots els establiments del Som Sant Sadurní, tant comerços com serveis, que tenen local comercial a peu de carrer.

2- Cada establiment tindrà un cartell amb un codi QR on s'amagarà una Fil·loxereta lligada a productes que vincularan aquella Fil·loxereta a un sector comercial (alimentació, equipament de la llar i la persona, restauració, serveis personals, etc.). En total hi haurà 15 Fil·loxeretes diferents.

3- Cada 6 establiments tindran la mateixa Fil·loxera amagada. Els cartells s'han repartit aleatòriament entre els establiments, així que es tracta de jugar, voltar pels establiments i anar escanejant els QR fins a trobar-ne 5 de diferents.

4- Per entrar en el sorteig dels productes de la Fil·loxera d'enguany s´hauran de trobar fins a 5 Fil·loxeretes diferents, descarregar-se les imatges de les 5 fil·loxeretes al mòbil, i enviar-les juntes dins un mateix missatge al whatsapp del Som Sant Sadurní 699 149 070. Indicar el nom i cognoms de la persona participant.

Aclariment: cada descàrrega generarà un nom d'arxiu diferent (cal descarregar l'arxiu sense canviar-ne el nom i no seran vàlides les captures de pantalla).

5- Si algú s'engresca molt i troba les 15 Fil·loxeretes diferents entrarà en el sorteig d'un premi especial de la Fil·loxera.

6- L'acció es desenvoluparà entre l'1 i el 15 de setembre. El sorteig es farà el dia 16 de setembre.

Molta sort a tothom! Gràcies per ajudar-nos a mantenir viu l´esperit de la Fil·loxera i el nostre Comerç local i de proximitat. La cultura i el comerç donen vida als nostres carrers i a la nostra vila.

Gràcies a l´associació de la Festa de la Fil·loxera per la seva col·laboració en aquesta acció.

#cuidemlestradicions #cuidemelquetenim #cuidemelnostrecomerç #santsadurnidanoia