Publicació 06.09.2020
×  
Comencen les Fires i Festes 2020 Comencen les Fires i Festes 2020
Podeu veure en imatges els actes que s'han programat per un any tan insòlit "La Cultura és segura"

La regidoria de Cultura ha programat per aquest any 2020 una edició especial de Fires i Festes en clau local orientades a donar suport a la Cultura i a fer que els sadurninencs i les sadurninenques puguin gaudir d'espectacles organitzats amb estrictes mesures de seguretat durant una estona sota el lema "La Cultura és segura".

Són unes fires en versió reduïda, adaptades a les circumstàncies i amb una logística i mesures de seguretat sense precedents. Totes les activitats previstes, siguin gratuïtes o de pagament, tenen un aforament limitat i és imprescindible accedir amb entrada i acompanyat d’un document d’identificació personal. Les cercaviles, correfocs i actes tradicionals com la Festa de la Fil.loxera han quedat suspesos i bona part de la programació s'ha traslladat als terrenys del costat del CAP de Sant Sadurní, on s’hi ha habilitat un espai tancat i perimetrat i que compta amb un escenari permanent durant els dies de Fires i Festes.

Aquest dissabte les Fires i Festes arrencaven amb el concert familiar d'El Pot Petit, que s'ha mostrat molt agraït que l'Ajuntament aposti fermament per la Cultura.

Encara queden entrades per alguns espectacles que podeu aconseguir al web de l'Ajuntament: Reserva i venda d'entrades 

Podeu veure una àmplia galeria d'imatges

I resums en vídeo de les Fires i Festes al canal de l'Ajuntament a Youtube

El Pot Petit

Pot petit 2