Publicaciˇ 06.09.2020
Î  
Comencen les Fires i Festes 2020 Comencen les Fires i Festes 2020
Podeu veure en imatges els actes que s'han programat per un any tan ins˛lit "La Cultura Ús segura"

La regidoria de Cultura ha programat per aquest any 2020 una ediciˇ especial de Fires i Festes en clau local orientades a donar suport a la Cultura i a fer que els sadurninencs i les sadurninenques puguin gaudir d'espectacles organitzats amb estrictes mesures de seguretat durant una estona sota el lema "La Cultura Ús segura".

Sˇn unes fires en versiˇ redu´da, adaptades a les circumstÓncies i amb una logÝstica i mesures de seguretat sense precedents. Totes les activitats previstes, siguin gratu´tes o de pagament, tenen un aforament limitat i Ús imprescindible accedir amb entrada i acompanyat d’un document d’identificaciˇ personal. Les cercaviles, correfocs i actes tradicionals com la Festa de la Fil.loxera han quedat suspesos i bona part de la programaciˇ s'ha traslladat als terrenys del costat del CAP de Sant SadurnÝ, on s’hi ha habilitat un espai tancat i perimetrat i que compta amb un escenari permanent durant els dies de Fires i Festes.

Aquest dissabte les Fires i Festes arrencaven amb el concert familiar d'El Pot Petit, que s'ha mostrat molt agra´t que l'Ajuntament aposti fermament per la Cultura.

Encara queden entrades per alguns espectacles que podeu aconseguir al web de l'Ajuntament: Reserva i venda d'entrades 

Podeu veure una Ómplia galeria d'imatges

I resums en vÝdeo de les Fires i Festes al canal de l'Ajuntament a Youtube

El Pot Petit

Pot petit 2