Publicació 30.09.2020
Segons la Guàrdia Civil, la motocicleta amb la qual circulava la persona fugida era robada

La Policia Local de Sant Sadurni va detenir dimecres una persona en motocicleta després d'haver-se saltat un control de la Guàrdia Civil a La Granada.

Els fets van tenir lloc cap a les 10.30h quan, segons fonts de la Guàrdia Civil, un home va saltar-se un "dispositiu de seguretat contra el crim organitzat" a la Granada.

El motociclista va fugir en direcció Sant Sadurní amb la Guàrdia Civil enganxada al darrere. L'espectacular persecució va entrar pel carrer Jacint Verdaguer i bona part del recorregut va prendre el fugit va ser en direcció contrària. El motorista va arribar al carrer Mossèn Fontanilles i va abandonar el vehicle per continuar la seva fugida corrents. La Policia Local, avisada per la Guàrdia Civil va interceptar l'infractor al carrer Torres i Bages amb Ferrer i Sallés i va ser detingut.

Durant la persecució, una parella que també circulava en motocicleta va perdre l'equilibri i va caure. La dona va resultar ferida lleu i va haver de ser traslladada a Vilafranca.

Segons la Guàrdia Civil, la motocicleta amb la qual circulava la persona fugida era robada. Els agents de la Guàrdia Civil van fer-se càrrec del detingut i les diligències.