RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu d'ERC parla de les ajudes per fer front a la pandŔmia

 La regidora d’Acciˇ Social i Igualtat, Promociˇ Econ˛mica, Salut P˙blica, Ocupaciˇ i Formaciˇ, Meritxell BorrÓs, ha passat tambÚ pels micr˛fons de RÓdio Sant SadurnÝ en la ronda polÝtica del mes d’octubre. Una entrevista que ha servit per comentar alguns temes del ple i de l’actualitat sadurninenca, entre ells, la suspensiˇ de la Setmana de la Gent Gran tal com la coneixÝem, que s’ha hagut de reformular per adaptar-se a la nova realitat: “Totes les activitats que s’havien de fer ja les vam ajornar pel setembre per˛, al final, vam decidir que, tal com estaven pensades, era complicat”. Amb tot, ha explicat que “farem tota una sŔrie d'activitats d'ara fins a finals d'any” i que “esperem poder-la recuperar l'any vinent”.

Preguntada per l’actualitat de la Casa dels Avis, BorrÓs ha explicat que “sembla que comenša una semi normalitat”, afegint, tambÚ, que “Ús un lloc on el virus hi va entrar fort i no volem que vulgui a passar, per aix˛ anem passant testos PCR”.

Pel que fa a un dels punts mÚs debatuts del ple, les zones blaves, ha traslladat l’opiniˇ del seu grup: “Nosaltres proposem pel disc horari. A nivell recaudatori seria 0, per˛ busquem que la gent no hagi de pagar per anar a comprar”.

La portaveu d’ERC ha clos l’entrevista parlant de les ordenances fiscals que s’aprovaran al proper ple municipal: “Moltes de les ordenances ja les hem adaptat degut a la COVID-19 i moltes altres s'adaptaran”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 15.10.2020