Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
meritxell borràs
Meritxell Borràs: “Continuarem adaptant les ordenances i taxes a la situació de la COVID”
La portaveu d'ERC parla de les ajudes per fer front a la pandèmia

 La regidora d’Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació, Meritxell Borràs, ha passat també pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní en la ronda política del mes d’octubre. Una entrevista que ha servit per comentar alguns temes del ple i de l’actualitat sadurninenca, entre ells, la suspensió de la Setmana de la Gent Gran tal com la coneixíem, que s’ha hagut de reformular per adaptar-se a la nova realitat: “Totes les activitats que s’havien de fer ja les vam ajornar pel setembre però, al final, vam decidir que, tal com estaven pensades, era complicat”. Amb tot, ha explicat que “farem tota una sèrie d'activitats d'ara fins a finals d'any” i que “esperem poder-la recuperar l'any vinent”.

Preguntada per l’actualitat de la Casa dels Avis, Borràs ha explicat que “sembla que comença una semi normalitat”, afegint, també, que “és un lloc on el virus hi va entrar fort i no volem que vulgui a passar, per això anem passant testos PCR”.

Pel que fa a un dels punts més debatuts del ple, les zones blaves, ha traslladat l’opinió del seu grup: “Nosaltres proposem pel disc horari. A nivell recaudatori seria 0, però busquem que la gent no hagi de pagar per anar a comprar”.

La portaveu d’ERC ha clos l’entrevista parlant de les ordenances fiscals que s’aprovaran al proper ple municipal: “Moltes de les ordenances ja les hem adaptat degut a la COVID-19 i moltes altres s'adaptaran”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 15.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic