Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Agenda
Sábado12.06.202118:00h
 
Enguany l'històric celler de La Fassina acollirà la projecció d'un llargmetratge de ficció del vi, de Barbara Vekarić, premiat a diversos festivals.
Most Festival 21
Lugar: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava
Organiza: Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní i la regidoria de Turisme i Comerç.
Precio: 5 €
Tipo de acto: Cinema, Vinos y cavas

El Celler de la Fassina de Can Guineu esdevindrà un any més un dels escenaris destacats de la 10a edició del Most Festival, esdeveniment cinematogràfic d’abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava i que es celebrarà del 3 al 13 de juny a diversos espais de la comarca.

Així, el proper dissabte 12 de juny, a partir de les 18h, el CIC Fassina acollirà la projecció d'una comèdia molt genuïna, “Aleksi”, de Barbara Vekarić, el debut de la directora croata que ha passat pel South By Southwest, un dels festivals més importants del cinema independent, i que ha guanyat el premi a la millor opera prima al Festival de Belgrad.

"Aleksi" és un llargmetratge de ficció del vi que ens parla d’amors i desamors d’una jove entre les vinyes banyades per l’Adriàtic. El film compta amb el gran talent de l'actriu Tihana Lazović, protagonista de "Bajo el Sol", Premi del Jurat al Festival de Cannes.

El preu de l’entrada és de 5 € i es pot adquirir de manera anticipada al web del festival www.mostfestival.cat.

Sessió amb mesures contra la covid-19 #culturasegura:

  • Renteu-vos les mans amb solució hidroalcohòlica.
  • Mantingueu la distància de seguretat.
  • És obligatori l’ús de mascareta.
  • Preguem puntualitat als actes.
  • Aforament limitat.
  • Es recomana adquirir l’entrada de manera anticipada.

L'organització es reserva el dret de canviar els formats si les mesures sanitàries hi obliguen.