Publicació 08.01.2021
web municipal
El portal www.santsadurni.cat va registrar també més de 140.000 usuaris únics

El web municipal www.santsadurni.cat va registrar al 2020 més de 2.652.000 visites, que suposa un creixement de més del 45% en relació a l'any anterior, i amb més de 140.000 usuaris únics.

La pandèmia de la COVID-19, la necessitat de l'Administració de traslladar informació a la ciutadania, així com el creixement de l'atenció i la gestió telemàtiques, són factors clau per entendre aquestes xifres.

Un dels espais de referència del web durant el 2020 ha estat la secció especial dedicada a la COVID-19, www.santsadurni.cat/coronavirus, on es recullen  les dades en relació a la pandèmia, així com les novetats, mesures i enllaços d'interès.

A banda de la informació relacionada amb la crisi sanitària, les àrees de Turisme, Cultura, Esports, Joventut i Ràdio Sant Sadurní han estat, un any més, les més visitades. Pel que fa a les seccions, l'apartat de notícies, agenda i formularis i inscripcions, han encapçalat els espais més recurrents.

El 2020 ha confirmat el creixement dels dispositius mòbils com a principal plataforma de consulta davant l'ordinador, enfilant-se gairebé al 66%. Pel que fa als canals de trànsit, un 15% corresponen a les xarxes socials. 

Precisament a finals d'any també es va estrenar una nova imatge gràfica del web municipal, així com una reestructuració de la portada i els continguts, per fer-la més àgil i accessible per als usuaris. 

Cal destacar el creixement en número de seguidors que al 2020 també han experimentat les xarxes socials de l'Ajuntament, en especial a les plataformes Facebook i Instagram