Publicació 01.04.2021
És una acció que col·labora en recaptar fons per a la investigació i la recerca del càncer infantil

Aquest mes d'abril el Centre Vilarnau ha començat a teixir polseres Candela que posteriorment es distribuiran per recaptar diners per l'associació  "Les polseres Candela".

Els donatius es destinaran a un dels set projectes que l´associació  financia a centres d'excel·lència en la recerca del càncer infantil, com l'Hospital Sant Joan de Déu, el VHIR ( Hospital Vall d´Hebron) i l´IRB.

El passat 15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil, la Fundació Pinnae, a través de les xarxes  donava a conèixer la davallada d'ingressos recaptats per l'Associació Polseras Candela, degut a la manca de mans per fer les polseres, a conseqüència de la pandèmia.

Davant aquest reclam, la regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Sant Sadurní va proposar a l'equip educatiu del  Centre Vilarnau, col·laborar en fer polseres, distribuir-les i recaptar donatius. 

Des del Centre, tant l'equip educatiu com la resta de persones vinculades, van considerar la proposta molt interessant i engrescadora, que a més de col·laborar en la investigació del càncer infantil, implica fomentar valors, com la solidaritat, el treball en equip, amb els infants i les persones que hi col·laboren .

A més del Centre, s'hi sumarà també el Casal Municipal de la Gent Gran, que en breu també començaran a fer polseres. 

Tanmateix les entitats del barri Vilarnau, l'Associació dels Habitatges Vilarnau i l'Associació de Joves Vilarnau,  a més de les famílies dels infants, també donen un cop de mà en l'elaboració de polseres. 

www.pulserascandela.com

candela xula